Lili Jansen trekt lijst voor N-VA in Beerse

Op 23 augustus 2023
Lili Jansen trekt lijst voor N-VA in Beerse

N-VA stelt Lili Jansen (49 jaar) voor als kandidaat-burgemeester in 2024. “Ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg van mijn partij”, zegt Jansen, “Er is nog nooit een vrouwelijke burgemeester geweest, en dat is volgens ons de verandering die nodig is.” Bart Smans (42) uit Vlimmeren bekleedt de tweede plaats op de lijst.
 

N-VA Beerse-Vlimmeren wil in 2024 terug mee besturen. Om de lijst te trekken stellen ze daarom vandaag hun eerste twee kandidaten voor. Dit zijn Lili Jansen en Bart Smans.
Voorzitter Bert Van Mierlo vertelt trots: “We hebben een tandem gekozen met de nodige politieke ervaring én een sterke verankering in de beide kernen, vrouw-man, Beerse-Vlimmeren.”

Lili wil in Beerse een aantal dingen danig veranderen. “Er moet meer focus komen op veiligheid en op een gezond financieel beleid.” Ook samenwerking staat hoog op de agenda, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen. Alle partijen moeten aan hetzelfde zeel trekken, ook met onze buurgemeenten moeten projecten samen kunnen worden afgewerkt. Nu ontbreekt het volgens haar al te vaak aan overleg en verbinding met anderen. “Ik denk dat dit met een vrouw aan het stuur anders kan, en daar wordt onze hele gemeente beter van”, aldus Jansen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is