Word lid van N-VA Beerse

Wil je net als meer dan 45.000 andere Vlamingen deel uitmaken van de grootste partij van het land? Word dan nu lid van de N-VA. Als lid geef je mee vorm aan de Kracht van Verandering. Bovendien ben je bij de N-VA in een partij die haar principes en haar kiezers vooropstelt. Onze doelstelling is altijd dezelfde: een veilig en welvarend Vlaanderen.

Ook steun je ons lokale beleid, zo bouwen we samen aan een warm beleid voor Beerse - Vlimmeren.

Is een veilig en welvarend Vlaanderen ook jouw doelstelling? Blijf dan niet aan de kant staan en beken kleur. Word lid van de N-VA.

Hoe je jouw lidmaatschap invult, bepaal je overigens helemaal zelf. Van een 'like' op Facebook of het delen van informatie tot een actief engagement in je lokale afdeling: je lidmaatschap maakt de N-VA sterker. Je wordt er zelf ook beter van, met een gratis abonnement op het Nieuw-Vlaams Magazine, uitnodigingen voor alle N-VA-activiteiten, kortingen op politieke boeken, … En niet te vergeten: jouw stem telt mee in de snelst groeiende partij van het land.

Maak het jezelf gemakkelijk: vul hieronder je persoonsgegevens in en klik op ‘indienen’. Je krijgt dadelijk een e-mail met jouw betalingsinformatie. Je betaalt het juiste bedrag met je naam op rekeningnummer

BE 63 0016578181 08 (N-VA Beerse - Vlimmeren) Zodra we jouw betaling ontvangen, bezorgen we jou je persoonlijke lidkaart! Je kan ook een mailtje sturen naar marc.janssen [at] n-va.be

Toch nog vragen? Contacteer ons lokale bestuur.

CAPTCHA
Vink "Ik ben geen robot" aan. Dit is nodig om spam-inzendingen te vermijden. Klik daarna op 'Indienen'.