N-VA Beerse bevestigt vertrouwen in bestuur

Op 7 maart 2016
Marc Janssen

Zondag kozen de N-VA leden van Beerse een nieuw dagelijks bestuur. De 62-jarige Marc Janssen werd herverkozen als voorzitter. Ondervoorzitter wordt de 38-jarige Frederik Van Wauwe.

Ben Bols, Diana Vinck, Jan Hulselmans, Goswin Torfs en Nadine Van den Acker nemen de andere bestuursfuncties op zich. De bestuursleden zullen, aangevuld met burgemeester Marc Smans en schepenen Hans Cornelis en Simonne Woestenborghs, het dagelijks bestuur van de partij vormen.

Marc Janssen: “Het is een hele eer om alweer het vertrouwen te krijgen van de partij. Met het bestuur wil ik onze partij lokaal verder uitbouwen en verankeren. Onze ploeg moet bovendien klaar zijn voor de verkiezingen van 2018.“

“Na de gemeenteraadsverkiezingen konden we met onze N-VA-ploeg deelnemen aan het beleid, de beste manier om onze ideeën en ons programma uit voeren. Onze ploeg levert prachtig  werk en de kracht van verandering is al goed te merken. Onze ambitie is dan ook om ook na de verkiezingen van 2018 ons werk verder te zetten. Met deze ploeg zijn we er alvast klaar voor.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is