N-VA kiest lokale besturen

Op 1 maart 2011

‘De belangrijkste motivatie om ons niet meer aan CDE te hechten is dat we graag meer aandacht willen voor eigen accenten en beleidskeuzes', zegt Helsen. ‘De drie verkozen N-VA'ers die nu in de bestuursmeerderheid in Beerse zetelen, zullen loyaal deel blijven uitmaken van CDE tijdens de lopende legislatuur.'

Het bestuur wordt verder aangevuld met Jaak Baelemans, Ward Bastijns, Ivan DeProost, Ward Roofthooft, Erik Geenen, Luc Gevaert, Goswin Torfs en Fons VanKerkhove. Ook OCMW-raadslid Simonne Woestenborghs is bestuurslid. Binnenkort lanceert N-VA een nieuwe website.

Verkiezingen

Ook in Grobbendonk heeft N-Va een lokaal bestuur gekozen. Bert De Buck werd met grote meerderheid verkozen tot voorzitter. De titel van ondervoorzitter gaat naar Peter VanPelt. Verder werd er beslist dat de jeugdwerking van de afdeling zal aangestuurd worden door Tom VanNoppen. De seniorenwerking komt in handen van Etienne DeRoeck. N-VA wil in 2012 bij de gemeenteraadsverkiezingen met een volwaardige lijst opkomen in Grobbendonk.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is