Bart Smans uit Beerse gaat voor frisse kijk op de provincie

Op 10 juni 2018
Bart Smans uit Beerse gaat voor frisse kijk op de provincie

Bart Smans uit Beerse krijgt in het arrondissement Turnhout voor N-VA de zesde plaats op de provinciale lijst. “Ik ben blij met het vertrouwen”, aldus Bart Smans, “als je weet dat er in ons arrondissement 27 gemeentes zijn, waarvan uiteindelijk 9 kandidaten op de lijst komen, ben ik blij dat ik er daar 1 van mag zijn.”

Jong, maar toch niet onervaren

Met zijn 37 jaar is Bart Smans ook de jongste kandidaat van de lijst. “Ik heb 10 jaar werkervaring als financieel analist in de scheepsvaart”, aldus Smans, “Met deze ervaring legde ik me de voorbije jaren in Beerse in het OCMW en de gemeente toe op het werken aan een gezond budget. Het resultaat mag er ook zijn!” Sinds 3 jaar is hij ook actief als parlementair medewerker in het Vlaams Parlement. Daar volgt hij voor Vlaams Parlementslid Tine van der Vloet alles rond personen met een beperking op.


Zoals ik het zie is het vaak interessant om zaken door een andere bril te bekijken, vertrouwt Bart Smans ons ook toe, ik denk dat het binnen de provincie zeker ook geen kwaad kan om een frisse kijk op de werking te geven. Ik wil er in ieder geval volop voor gaan!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is