Iedereen telt mee.

Op 17 januari 2024, over deze onderwerpen: Betrokken gemeente

Vorig weekend genoten we, met 5000 anderen, in Mechelen van de nieuwjaarsreceptie van N-VA nationaal.  Onze collega’s van CD&V hadden vorig weekend ook hun nieuwjaarsreceptie en een foto die door een CD&V raadslid uit Denderleeuw gedeeld werd op sociale media veroorzaakte een storm aan racistische reacties omwille van haar huidskleur. Dat betreuren wij ten zeerste. 

Vlaanderen wordt alsmaar diverser. Dat is een realiteit waarmee we positief aan de slag willen. Dat betekent dat we iedereen uitnodigen om vanuit zijn of haar eigenheid mee te bouwen aan een Vlaamse samenleving en een gedeelde toekomst, als evenwaardige burgers, met gelijke rechten en plichten die door ieder worden gedeeld en gerespecteerd. Dat betekent evenzeer dat we uitgaan van wat ons bindt en elke vorm van discriminatie op basis van herkomst bestrijden.

Zowel binnen onze partij als binnen onze gemeente is iedereen welkom.  Een gemeenschap maken we zelf met iedereen, zonder iemand uit te sluiten. Niet in Beerse, niet in Vlimmeren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is