Marc Smans trekt N-VA team naar verkiezingen

Op 26 februari 2018
N-VA Beerse Vlimmeren met Jan Jambon en Marc Smans

Op onze gespreksavond met Minister van Veiligheid Jan Jambon hoorde meer dan 200 aanwezigen minister Jambon de lijsttrekker van N-VA voor de gemeenteraadsverkiezingen eind dit jaar aankondigen.

Huidig burgemeester Marc Smans zal de handschoen opnemen geruggesteund door een sterk team. "Marc Smans heeft de gemeente de voorbije jaren schitterend geleid en gaat dat de volgende jaren ook schitterend doen" aldus Jan Jambon "De volgende verkiezingen zijn van cruciaal belang, we nemen belangrijke verantwoordelijkheden op en moeten bewijzen dat de N-VA de echte volkspartij is van Vlaanderen".


Tijdens de presentatie konden de aanwezigen ook kennis te maken met het team achter de N-VA in Beerse - Vlimmeren. Ruim 30 bestuursleden en mandatarissen passeerde op het groot scherm en stonden zo letterlijk in de spotlights. Een jong en uitgebreid team.

Burgemeester Marc Smans besprak de veiligheid in Beerse, terwijl Jan Jambon zich toespitste op Belgie en Vlaanderen. Over enkele themas vulde ze elkaar mooi aan. "Ik herinner me nog goed toen de minister bij onze politiezone kwam kijken hoe wij de nummerplaat camera's om criminelen van de straat te halen organiseerde" legt Marc Smans uit. "Dit jaar zullen we ook extra maatregelen nemen om de rust in het dorp te bewaren tijdens enkele grote evenementen. Zo kan extra verlichting en politiemensen hulp bieden"


Op het einde van de gespreksavond werden nog enkele vragen beantwoord uit het publiek door de Minister. De gespreksavond was ook volledig live online te volgen via de lokale facebook pagina van N-VA Beerse Vlimmeren. http://facebook.com/NVABeerseVlim

Deel 1 live sessie: https://www.facebook.com/NVABeerseVlim/videos/1735159943213192
Deel 2 live sessie: https://www.facebook.com/NVABeerseVlim/vi​​​​deos/1735247759871077
 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is