Mogen we even Bart Mens aan u voorstellen?

Op 9 februari 2024
Bart Mens Beerse

Bart Mens is iemand die van aanpakken weet. Hij vat graag de koe bij de horens en wil dat ook voor jou doen.

Hoe kan je Bart kennen? Bart woont in Beerse sinds 1989 en is vrijwilliger bij de brandweer sinds 1991. Door schouwbranden, wateroverlast, assistentie ziekenwagen en nog veel meer, leerde hij veel mensen in Beerse en Vlimmeren kennen. Daarnaast werkt hij bij Aurubis Beerse als kraanman. Ook kan je hem wel eens vinden op de terreinen van TC De Dageraad.

“Als je met een probleem zit mag je me altijd aanspreken, een fatsoenlijke vraag zal altijd een fatsoenlijk antwoord krijgen....” is het credo van Bart, niet alleen bij brand, maar ook bij andere problemen is hij steeds bereikbaar.

Bart koos voor de N-VA omdat hij niet houdt van de manier van werken van de traditionele partijen met hun zuilen en drukkingsgroepen. Hij pakt liever de zaken aan vanuit zijn ervaring, en vat daarbij graag de koe bij de horens. Zo kwam hij bij onze afdeling terecht en werd ondervoorzitter van N-VA Beerse Vlimmeren. Dat hij niet in de zetel blijft zitten, bewees hij ook door deel te nemen aan de N-VA denkdagen over defensie, om, vanuit zijn verleden bij de marine, mee de partijstandpunten uit te zetten waarmee in juni naar de kiezer wordt getrokken.

Bart is getrouwd met Lieve ( nieuw samengesteld gezin sinds 2005 ), vader van 4 kinderen en grootvader van 4 kleinkinderen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is