Mogen we even Luc Verbraeken aan u voorstellen?

Op 11 maart 2024
Luk Verbraeken N-VA Beerse

Luc wil graag zijn vroegere ervaring als schepen in Ruimtelijke Ordening, Openbare Werken , Sport , Burgerlijke Stand aan u ter beschikking stellen. Hij vervulde zijn schepenambt met liefde en plezier in de periode 2000 tot 2006. In 2006 werd Milan, de eerste van zijn 3 kinderen (voor Emilie en Julian), geboren en koos hij resoluut voor zijn gezin. Nu de kinderen wat ouder zijn wil hij graag terug zijn oude liefde, de poltiek, voor u beoefenen.

Luc is geboren en getogen in Beerse. Je kan Luc kennen van bij Amicitia, waar hij graag zingt, en in zijn vrije tijd doet hij zelfs al eens een Elvis-imitatie. Luc heeft  een advocatenkantoor in Beerse en als hij niet aan het werk is kan je hem en zijn vrouw Caroline ook wel te voet, met de fiets of op restaurant tegenkomen.

Stilzitten is in ieder geval niets voor Luc. Hij wil zich naast zijn dagelijkse bezigheden daarom graag terug inzetten voor de Beersenaren. Zijn keuze voor de N-VA maakte hij vanwege het programma, de ambitie en de diverse groep aan mensen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is