Mogen we even Sven Riemis aan u voorstellen?

Op 9 februari 2024
Sven Riemis Beerse

Sven Riemis wil als jonge vader de problematieken van jonge gezinnen voor u op tafel leggen. Het is voor hem belangrijk dat de mensen die in onze gemeente wonen, hier ook willen en vooral ook kunnen blijven wonen. Is er bijvoorbeeld een gemakkelijke verbinding naar hun werk? Is er voldoende opvangmogelijkheid en schoolaanbod voor kinderen? Is opgroeien hier aangenaam? Deze zaken wil hij voor jou aankaarten.

Voor hem is ook het financiële plaatje belangrijk. Om als gemeente en gemeenschap te kunnen groeien, moeten we ook zeker zien dat onze financiële zaken op orde zijn (en blijven!). Niet alleen door dit te zeggen, maar ook hier dusdanig naar te handelen. Voor mij betekent dit concreet “een plan op tafel leggen”. Hier zullen keuzes voor gemaakt worden. Daarom kiest Sven voor de N-VA, omdat zij keuzes durven maken, moeilijke knopen door durven hakken, ook al zijn de keuzes die gemaakt moeten worden niet altijd even populair.

Sven trouwt binnenkort en is vader van een prachtig zoontje van 1 jaar genaamd Berten. Hij groeide op in wijk “de Beekakkers” en woont momenteel met zijn gezin in “den Hout”. Hij wil er mee voor zorgen dat mensen hier graag willen komen wonen. Is er genoeg te doen in onze gemeente? Wordt er genoeg georganiseerd? Is het aanbod gevarieerd genoeg voor de bevolking en bepaalde bevolkingsgroepen? Hier wil ik mijn schouders onderzetten. Ik heb het gevoel dat dit zeker kan bij de diverse groep die wij met N-VA hebben.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is