Onze jeugd krijgt de nodige aandacht.

Jong Beerse-Vlimmeren krijgt extra aandacht

Onze gemeente moet voldoende kinderopvang voorzien. We organiseren dit centraal in het dorp, vlak bij onze scholen. Het aanbod van vakantieopvang moet beter afgestemd worden op de noden van de werkende ouders. Zowel startende onthaalouders als crèches moeten aangemoedigd worden zodat er voor jonge ouders altijd een opvangmogelijkheid is voor hun kinderen. 

De N-VA kiest voor een nieuwe fuiflocatie in onze gemeente, zo kan onze jeugd dicht bij huis uitgaan: gemakkelijk en veilig. Voor fuiven verder van huis wil N-VA meer een beroep doen op fuifbussen die de provincie Antwerpen aanbiedt.

We kiezen om de VTST-site aan de Antwerpseweg aan te kopen en daar onze twee GIBLO-scholen samen te brengen. Zo kunnen onze basisscholen verder uitbreiden en kunnen we kwaliteitsvol onderwijs blijven aanbieden.

Onze speelpleintjes moeten voldoende aandacht krijgen en steeds goed onderhouden worden. We voorzien extra budget voor infrastructuurwerken voor onze jeugd.

Nieuws over dit onderwerp

Nieuwe kinderopvang komt eraan

Het nieuwe dienstverleningscentrum (NDC Beerse) is meer dan een gemeentehuis alleen. We voorzien er ook plaats voor kinderopvang. In een gerenoveerd Tempelhof komt de spiksplinternieuwe …